29.8.07

Goed nieuws

Gisteren kreeg ik een mailtje van mijn zus, dat haar vriend is weggegaan bij haar. Ik vond het wel goed voor haar, want ik heb het altijd al een kwijlebabbel gevonden.
Dus eigenlijk is het goed nieuws
Ik heb haar teruggemailt, dat ze maar eens contact met Bob moet zoeken. Bob is haar eerste vriend waar ze mee heeft samengewoond en is ook de man die mij heeft ontmaagd. Eeen heel lieve man waar ik nogweleens een weekendje gaat logeren. Hij vraagt altijd naar mijn zus, dus misschien komen ze weer samen.

Een ander goed bericht is dat mijn tante uit het ziekenhuis komt. Dan nog wel niet direct naar huis, maar toch, met haar been komt het dus wel goed. Niet direct naar huis, omdat ze in een revalidatiehuis komt voor enkele weken, tot ze weer alles zelfstandig kan.

Een goed bericht is ook dat het tussen mijn oom en mij steeds beter gaat. Vooral in het begin is het toch wennen aan elkaar, want met familie is het toch anders dan met een vreemde, die je misschien toch nooit meer ziet daarna.
Ik krijg ook heel goede tips van mijn tante, die zegt dat ze het liever hebt dat hij met mij vrijt als met iemand uit de stad. Gelijk heeft ze.

24.8.07

Gebeurt is gebeurt

Na het schrijven van mijn stukje over het vrijgezellenfeestje, ben ik vergeten de PC af te sluiten.
Ook mijn chatprogramma had ik niet afgesloten. Het gevolg was, dat mijn oom alles hebt kunnen lezen. Hij begon er die avond na het eten over. Voor hem was het duidelijk geworden, dat zijn 'kleine nichtje' meer aan sex deed dan hij ooit had vermoedt.
Gevolg ....... ik sliep die avond bij hem in bed. Nou ja, slapen ......
Met als gevolg de volgende dag toch een wat slecht geweten tegenover mijn tante die nogsteeds in het ziekenhuis ligt.
Een slecht geweten dat achteraf helemaal niet nodig was geweest.
Bij het middagbezoek had mijn oom alles blijkbaar aan haar verteld en toen ik gisteravond op bezoek kwam, zei ze gelijk dat ze alles wist en het niet erg vond.
Blijkbaar keek ik verbaasd, want ze lachte hardop. Ze bekende dat ze het wel heen beetje had verwacht dat dat zou gebeuren. Ze kende immers haar man goed. Zonder er omheen te draaien, vroeg ze of ik het ook fijn gevonden had. Ik werd zeker rood, want mijn tante zei dat ik me er niet voor hoefde te schamen. In het gesprek wat daarna volgde kreeg ik zelfs tips van haar hoe ik mijn oom supergeil kon krijgen. Ik zou me dan moeten laten likken terwijl ik boven zijn hoofd zat en dan kleine beetjes plas loslaten. Ze voorspelde me dat ik dan uren plezier aan hem zou beleven.
Thuis gekomen heb ik op het toilet geoefend. Ik ontdekte dat ik niet met volle blaas dat moest doen, want dan kon ik niet maar kleine beetjes afgeven.
Gisteravond heb ik voor we naar bed gingen een beetje geplast en de rest opgehouden. Eenmaal in bed ging ik met mijn kut boven zijn mond zitten. Zoals mijn tante voorspelt had, begon hij te likken. Kort nadat hij begonen was liet ik de eerste druppels los. Mijn oom reageerde onmiddellijk. Zijn halfstijve pik stond in no-time strak en stijf. Terwijl ik me voorover boog om hem te pijpen, liet ik de volgende druppels los.
De dikke pik klopte in mijn mond. Ik kwam snel op de heerlijke tong van mijn oom en daarna nog een keer.
Vlak voor we gewoon naast elkaar gingen liggen, spoot hij mijn mond vol. Met mijn mond nog halfvol gaven we elkaar een tongzoen. Het was duidelijk dat mijn oom supergeil werd/was.
Het duurde lang, heel lang voor we eindelijk gingen slapen.
Waarom hebben we dat niet 3 weken eerder gedaan.

22.8.07

Pools feestje

Vorige week zaterdag was ik uitgenodigd voor een vrijgezellenfeestje. Een van de arbeiders hier gaat volgende week trouwen en dan benutten zowel de bruid als de bruidegom ieder apart nog een 'laatste' feestje als niet-getrouwden.
De a.s. bruid had mij uitgenodigd op haar feestje. Het werd gehouden in een zaaltje in de stad, maar ik kon die ruim 10 km daarheen meerijden met een meisje die toch praktisch langs de boerderij rijdt.
Toen we er aankwamen zat de stemming er al aardig in. Er vloeide ook de nodige hoeveelheden alcohol. Ofschoon ik eigenlijk niemand kende werd ik wild omhelst en gezoend.
Voor de a.s. bruid waren er allerlei leuke en soms dubbelzinnige, maar soms ook heel eenduidige kadootjes.
Lingerie voor de eerste huwelijks nacht, nep-viagra voor als "hij" te snel niet meer hoogkomt, eetbare BH en slipje en ook een slipje van snoepgoed. Iedereen gilde dat ze moest passen en toen ze dat wilde doen over haar slip heen, protesteerde iedereen.
Zo'n snoepslipje staat wel heeeeeeeeel lekker hoor.
Toen een van de volgende kadootjes een echte tarzan was, gilde weer iedereen dat we wilden zien of hij er wel in kon. Protesteren van de bruid hielp niet en zo lag ze kort daarop met wijde benen de dildo naar binnen te werken.
Ophouden nadat aangetoond was dat hij naar binnen kon, was er niet bij. Geholpen door enkele van haar vriendinnen gebruikte ze de tarzan waar hij voor bedoeld was en ze kwam onder luid gejuich gillend klaar.
Nu zat de stemming er helemaal goed in. Voor de tarzan werd een volgend "slachtoffer" aangewezen en ofschoon ze er schijnbaar, zogenaamd met tegenzin aan begon, bleek ze goed hitzig te zijn en bereikte ook na enige tijd een hoogtepunt.
Meiden onder elkaar kunnen behoorlijk geil doen en zo zat iedereen aan iedereen. Ook aan mij dus. Kledingstukken lagen op de stoelen en op de grond en het gehijg en gekreun was niet van de lucht.
Hoogtepunt van de avond moest een stripteaseboy worden en om het enigzins 'netjes' te houden vroeg het meisje dat de avond organiseerde om weer wat keren aan te doen.
De stripper was een groot succes. Opgezweept door de meiden werd het een echte sexshow, waarbij de bruid het middelpunt werd, maar ook anderen werden erin betrokken.
Zo kwam hij ook achter mij staan, pakte met beide handen mijn borsten en drukte zijn pik tegen mijn bilnaad. Voor ik er erg in had, had hij mijn borsten uit mijn blouse gewipt en stond ik half naakt tegen hem aan. Meteen daarop ging hij naar een ander meisje.
Hoogtepunt van de show was dat hij op de grond ging liggen en de bruid hem klaar moest rukken. Toen de grote witte sperma stoten over zijn buik en borst schoten, was het een enorm gegil door alle meiden. Enkele konden zich niet bedwingen en namen wat op hun vinger en likte die af of waren zo hitsig dat ze het direct van hijn lijf likten.
Hij verdween en het duurde lang voor iedereen weer een beetje gekalmeerd was.
Aan het eind van de avond kreeg de bruid voor als ze getrouwd waren een lang-weekendreisje aangeboden naar Berlijn.
Het was duidelijk dat er niemand meer kon rijden (ofschoon ze hier in Polen dat niet zo nauw nemen, hoor). Iedereen die van buiten de stad kwam werd door iemand meegenomen om daar te slapen.
Ik bij een meisje dat gelukkig duits sprak, zodat we elkaar konden verstaan. De geile stemming van de avond zat er nog in en zo belanden we samen in hun echtelijk bed. Haar man zou toch niet thuis komen, want die was naar het vrijgezellenfeest van de bruidegom.
Zonder vooropgezette bedoeling raakten we toch aan het vrijen ........ en hoe!
Uiteindelijk vielen we in elkaars armen dicht tegen elkaar in slaap.
Vroeg in de morgen werd ik halfwakker doordat er iemand aan mijn lichaam zat. Het was haar man die thuis gekomen was en mij zo draaide dat hij me kon gaan neuken.
Ik fluisterde dat zijn vrouw naast me lag en dat dat niet ging zo. Toen zei de vrouw dat ik het best mocht toelaten omdat zij bij hem niks te kort kwam.
Van slapen kwam daarna niet veel meer.

11.8.07

Ver weg

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik behoorlijk ver weg, namelijk in Polen.
Dat kwam vrij plotseling.
Mijn tante heeft een ongeluk gehad met een trekker en is voor zeker 6 weken uit de running.
Ik doe nu het huishouden hier en verzorgt de maaltijden voor de arbeiders hier. Het is nu seizoen en dan werken er zo'n 32 man op de boerderij en de landerijen. Het is dan ook geen kleine boerderij die mijn oom bezit. Het is een megaboerderij met 1400 melkkoeien en 400 vleeskoeien en verder velden met mais en dat soort spul.
Genoeg werk dus.

8.8.07

Alle begin is .....gemakkelijk

.Thuis ben ik een nakomertje. Mijn broer was al 17 en mijn zus 13 toen ik geboren werd. Voor mijn zus was ik eigenlijk een levende pop waar ze moedertje mee kon spelen. Toen ik wat ouder werd, deden mijn zus en ik veel leuke dingen samen. Zo kregen we een hechte band.
Toen ik een jaar of 11 was, ging mijn zus met haar vriend samenwonen. Toen ze mij haar plannen vertelde, was dat een enorme schok voor me. Maar ze beloofde dat ik vaak mocht komen logeren en dat ik zelfs een eigen kamertje in hun flatje kreeg.Ik ging inderdaad vaak bij hen logeren. In de weekend was ik vaker bij hen als thuis.
Bob, de vriend van mijn zus, is een aardige man. Maakt veel grapjes en stoeide veel met me. Vaak gingen we ook naar pretparken, zoals de efteling en zulke dingen.
Het leuks vond ik dat ik bij hen in bed mocht slapen. In de grote slaapkamer stond een bed waar wel 5 mensen tegelijk in konden slapen. Dus hadden we met z'n 3 plaats genoeg.
Het kon niet uitblijven dat ik ontdekte dat mijn zus en Bob gewoon met elkaar vrijden terwijl ik naast hen lag.Stiekem keek ik dan naar hen en vooral ook naar de grote pik van Bob. Ik zag ook hoe mijn zus met die paal speelde.
Ik weet niet precies wanneer het begonnen is. Maar op een keer streelde Bob ook mij. Het leek per ongeluk maar hij voelde duidelijk aan mijn, toen nog, kleine borsten. Later begon hij ook tussen mijn benen te voelen. Ik begreep best dat hij iets deed wat niet helemaal in de haak was, maar liet hem gaan. Het kwam zelfs zover dat ik ongeduldig wachtte tot mijn zus en hij uitgevreeën waren en Bob aan mij zou gaan zitten.Maar ook buiten bed was hij lief voor me. Hij bracht vaak kadootjes voor me mee. Hij was ook de enige die mij feliciteerde toen ik voor het eerst menstrueerde. Mijn moeder en mijn zus deden er zielig over en wilden mij maar steeds troosten. Maar Bob zei dat ik een echte vrouw aan het worden was en verraste me met een leuk BH-setje.Het leek allemaal leuk te gaan, maar daar kwam plotseling een einde aan.Mijn zus leerde een andere man kennen en verliet Bob.
Voor mij was het helemaal erg, want de nieuwe vriend van mijn zus wilde niet dat ik vaak bij hen kwam logeren. Vooral in het begin miste ik de spannende vrijpartijtjes van Bob en mijn zus en natuurlijk de liefkozingen van Bob.
Na een half jaar of zo, ik was intussen 13, ontmoette ik toevallig Bob in de stad. Hij feliciteerde me nog met mijn verjaardag (was hij dus niet vergeten) en trakteerde me op een ijscoupe bij de Italiaan. Het was weer ouderwets gezellig met hem. Bob zei dat hij mijn zus en ook mij miste en vroeg wat ik nu in de weekenden deed. Ik haalde mijn schouders op, waarop hij mij uitnodigde toch eens op een zaterdag voorbij te komen. Hij zou het dan net als vroeger weer ekstra gezellig maken. We maakten gelijk een afspraak voor de eerstvolgende zaterdag.
Bob had taartjes in huis gehaald en hij wist nog precies wat mijn lievelingsthee was. Echt gezellig dus. Na een tijdje zei bob dat hij de indruk had dat ik gegroeid was en dat mijn borsten ook voller geworden waren. Hij vroeg zich af of er meer haar op mijn kutje gegroeid was.
Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou doen, maar ik stemde toe dat hij dat allemaal zou controleren. Het grote bed was er nog steeds en hij streelde en kuste mij 'overal'. Hij had zichzelf ook uitgekleed en ik speelde met zijn piemel. Bob zei dat ik al een echte vrouw was, die mannen het hoofd op hol zou brengen. Die zaterdag bracht ik Bob voor het eerst tot spuiten. Hij had gezegd wat ik moest doen en hoe hij het lekker vond. Op zijn beurt vingerde hij me en tongde hij mijn kutje.
Alle zaterdagen daarop ging ik naar Bob en steeds deden we nieuwe dingen. Ik ontdekte, dat ik (wat Bob zei) klaar kwam van zijn vingeren en likken. Volgens Bob was dat een teken dat ik een echte vrouw aan het worden was. Dat klopte aardig, want vanaf die tijd gebeurde het elke zaterdag wel een keer. Bob haalde me over zijn piemel in zijn mond te nemen en zolang door te zuigen tot hij spoot. Toen ik de eerste keer daarvan griezelde, troostte Bob me en zei dat als ik het vaker deed ik het wel lekkerder zou gaan vinden. Hij kreeg gelijk.
Ofschoon ik het toen nog niet door had, moest de dag komen dat Bob mij zou ontmaagden. De zaterdag dat dat gebeurde herinner ik me nog heel goed. Het stortregende buiten en mijn moeder verklaarde me voor gek dat ik met dat weer de stad nog in ging. Het is maar 5 minuten lopen van de bus naar het huis van Bob, maar ik was doornat toen ik aankwam. Snel kleren uit en op de verwarming gehangen en gelijk knuffelen in bed. Het was al helemaal vertrouwd zo bij Bob en we lagen al vlug flink te vrijen.Min of meer onverwachts voelde ik zijn piemel tegen mijn kut drukken. Onbewust wist ik wat er ging gebeuren."Doe maar", zei ik tegen Bob. "Doe maar", zei ik nog een keer en dat was het moment dat ik ontmaagd werd. Veel heb ik er niet echt van meegemaakt, want op het moment dat zijn pik naar binnen gleed kwam ik klaar. Ik was verbaasd dat die grote pik van Bob bij mij paste. Even later keek ik tegen een spuitende pik op mijn buik aan. Ik was trots op mezelf en ik kreeg ook complimentjes van Bob. Gelukkig had hij niet in me gespoten, want toen was ik nog niet aan de pil. Uit de kast haalde hij een supermooi lingeriesetje. Dat had hij al een tijdje geleden gekocht als beloning voor als hij mij mocht ontmaagden.Vanaf die zaterdag neukte Bob mij elke keer tenminste 1 keer. Hij gebruikte wel steeds condooms, maar drong er op aan dat ik aan de pil zou gaan.Het kostte me heel, heel, heel veel moeite om mijn moeder te overtuigen dat ik de pil wilde. Toen ik die eindelijk kreeg en ik enkele weken braaf geslikt had, vertelde ik het Bob en van dat moment waren we van die lastige condooms af. Ik weet best wel dat een condoom enorm safe is, maar gewoon lekker onverwacht een piemel in je te voelen is toch ook wel heerlijk.