14.11.07

Bezoek



De volgende morgen kon ik mijn hitsigheid best kwijt




Mijn weblog heet “Nienkes geheimpjes”. Maar hoe langer ik hier ben, hoe meer ik tot de gedachte komt dat de titel net zo goed “Familie Geheimen” had kunnen heten.
Afgelopen vrijdag kregen we bezoek van 2 kennissen van mijn oom en tante. Deels zakelijke kennissen van mijn oom, maar hoe langer ze in huis waren, hoe meer ik er achter kwam dat het ook intieme vrienden zijn. Uit de gesprekken was me al snel duidelijk dat mijn oom en tante vaker met hen sex hadden gehad en het werd me duidelijk gemaakt dat ik ook hier de plaats van mijn tante maar moest innemen. Zo belandden we uiteindelijk met z’n vieren in bed.
Toen we in slaap vielen, was ik een paar keer vreselijk lekker geneukt en had ik veel sperma geslikt. Ik werd de andere morgen wakker doordatik gevingerd werd. En zoals je bij drank ook de andere dag moet doorgaan waar je de dag daarvoor mee bent opgehouden, was dat bij ons met het vrijen ook.
Wat ik al vaker ontdekt had, maar dat ook nu werd bevestigd, is het feit dat ik lang na heftig vrijen op de grens van “zin hebben” blijf. Zo ook die morgen toen ik na een uitgebreid bad en ontbijt zat te chatten met iemand in Nederland. Ik voelde me nat worden en werd ik ongelofelijke hitsig. IK heb snel de chat afgebroken en vond iemand die alweer met me wilde vrijen.

Wie had dat gedacht toen ik van het boerenland in Nederland naar het boerenland in Polen ging om ‘mijn tante te vervangen’. Wat dat inhoud kom ik nu zo langzaam aan achter.

Mijn eerste gangbang (vervolg)

Foto is 'ergens' tijdens de gangbang gemaakt.
Aan mijn toestand te zien: zo aan het einde van de sessie.




Het heeft een tijd geduurd voor ik het vervolg van mijn eerste gangbang kan presenteren. Enerzijds is daar de virusinfectie schuld aan en de tijd daarna had ik echt geen puf. Ik ben er wel 4x aan begonnen, maar het wilde niet lukken. Maar hier is het dan toch.

Nauwelijks was ik op het matras in de kamer of 3 man schoten toe. Terwijl de een mij likte, nam ik de pik van een ander in mijn mond en rukte aan de andere pik.
De werking van de injectie merkte ik vrijwel onmiddellijk. De beffer befte me de zevende hemel in en toen een van de mannen in mijn tepels kneep, volgde de nene orgasme na de andere.
Dit had ook weer een effect op de mannen. De ene spoot zijn pik leeg in mijn mond en toen de beffer op me kwam liggen en zijn pik naar binnen schoof, kreeg ik de volgende pik alweer in mijn mond gestopt. De pik zat nauwelijks diep in mijn kut of ik kwam alweer.
Het gevoel van die neukende pik langs mijn opgezwollen clit en lippen, maakte me gek van geilheid.
Dit en zuigende lippen rond mijn tepels zorgden er voor dat ik steeds weer een orgasme voelde opkomen.
In een ooghoek zag ik de vrouw van Johann spuitend klaarkomen. Bij haar werkte de injectie dus ook goed.
Ik werd op handen knieën gezet en ik voelde een pik tegen mijn kotgaatje drukken.
Tegelijk kwam er iemand op zijn billen voor me zitten en richtte zijn pik in de richting van mijn mond. De man die mij anaal nam, kneep gelijktijdig in beide gezwollen tepels. Elke keer als hij kneel, kneep ik automatisch mijn bilspieren. Ik kneep dan zo hard blijkbaar dat de neuker zijn pik niet meer kon bewegen en steeds moest ophouden om direct nadat mijn spieren zich verslapte in hoog tempo te neuken.
Na enige tijd (ik had geen idee hoe lang ik al bezig was) voelde ik dat de werking van de injectie verminderde. Mannen konden langer neuken voor ik überhaupt klaarkwam.
Korte tijd later kwam Johann en terwijl een neuker even stil op me bleef liggen spoot de verpleger een tweede injectienaald leeg in een bil. Het effect werd weer snel merkbaar. Keer na keer kwam ik heftig klaar. Mijn gekrijs als ik weer eens mijn lijf niet onder controle had, trok mannen aan. Mannen die zo opgewonden raakten dat ze sneller dan gewoonlijk hun sperma spoten.
Ik wist allang niet meer hoeveel keer mijn lijf was binnengedrongen en hoeveel keer er over me heen gespoten was. Als er te veel sperma op mijn lichaam of op mijn gezicht zat, was er altijd wel ieman die het met een handdoek afveegde.
Vaag ontdekte ik mijn oom die de vrouw van Johann anaal aan het neuken was. Lang kon ik er niet naar kijken, want er hing alweer een pik voor mijn gezicht.

Het moet nog lang doorgegaan zijn, maar dat maakte ik niet meer bewust mee. Mijn oom vertelde me toen ik op de boerderij wakker werd dat ik me weliswaar op eigen kracht had aangekleed en in de auto was gaan zitten, maar dat hij me thuis uit de auto moest tillen en me op bed leggen.
Ik voelde me ook nog zo slap als een vaatdoek.
Die dag deed ik ook niet veel en werd een beetje verwend door mijn oom.
Achteraf gezien was ik voor niks bang geweest. De gangbang was een ware sensatie geweest.