22.8.07

Pools feestje

Vorige week zaterdag was ik uitgenodigd voor een vrijgezellenfeestje. Een van de arbeiders hier gaat volgende week trouwen en dan benutten zowel de bruid als de bruidegom ieder apart nog een 'laatste' feestje als niet-getrouwden.
De a.s. bruid had mij uitgenodigd op haar feestje. Het werd gehouden in een zaaltje in de stad, maar ik kon die ruim 10 km daarheen meerijden met een meisje die toch praktisch langs de boerderij rijdt.
Toen we er aankwamen zat de stemming er al aardig in. Er vloeide ook de nodige hoeveelheden alcohol. Ofschoon ik eigenlijk niemand kende werd ik wild omhelst en gezoend.
Voor de a.s. bruid waren er allerlei leuke en soms dubbelzinnige, maar soms ook heel eenduidige kadootjes.
Lingerie voor de eerste huwelijks nacht, nep-viagra voor als "hij" te snel niet meer hoogkomt, eetbare BH en slipje en ook een slipje van snoepgoed. Iedereen gilde dat ze moest passen en toen ze dat wilde doen over haar slip heen, protesteerde iedereen.
Zo'n snoepslipje staat wel heeeeeeeeel lekker hoor.
Toen een van de volgende kadootjes een echte tarzan was, gilde weer iedereen dat we wilden zien of hij er wel in kon. Protesteren van de bruid hielp niet en zo lag ze kort daarop met wijde benen de dildo naar binnen te werken.
Ophouden nadat aangetoond was dat hij naar binnen kon, was er niet bij. Geholpen door enkele van haar vriendinnen gebruikte ze de tarzan waar hij voor bedoeld was en ze kwam onder luid gejuich gillend klaar.
Nu zat de stemming er helemaal goed in. Voor de tarzan werd een volgend "slachtoffer" aangewezen en ofschoon ze er schijnbaar, zogenaamd met tegenzin aan begon, bleek ze goed hitzig te zijn en bereikte ook na enige tijd een hoogtepunt.
Meiden onder elkaar kunnen behoorlijk geil doen en zo zat iedereen aan iedereen. Ook aan mij dus. Kledingstukken lagen op de stoelen en op de grond en het gehijg en gekreun was niet van de lucht.
Hoogtepunt van de avond moest een stripteaseboy worden en om het enigzins 'netjes' te houden vroeg het meisje dat de avond organiseerde om weer wat keren aan te doen.
De stripper was een groot succes. Opgezweept door de meiden werd het een echte sexshow, waarbij de bruid het middelpunt werd, maar ook anderen werden erin betrokken.
Zo kwam hij ook achter mij staan, pakte met beide handen mijn borsten en drukte zijn pik tegen mijn bilnaad. Voor ik er erg in had, had hij mijn borsten uit mijn blouse gewipt en stond ik half naakt tegen hem aan. Meteen daarop ging hij naar een ander meisje.
Hoogtepunt van de show was dat hij op de grond ging liggen en de bruid hem klaar moest rukken. Toen de grote witte sperma stoten over zijn buik en borst schoten, was het een enorm gegil door alle meiden. Enkele konden zich niet bedwingen en namen wat op hun vinger en likte die af of waren zo hitsig dat ze het direct van hijn lijf likten.
Hij verdween en het duurde lang voor iedereen weer een beetje gekalmeerd was.
Aan het eind van de avond kreeg de bruid voor als ze getrouwd waren een lang-weekendreisje aangeboden naar Berlijn.
Het was duidelijk dat er niemand meer kon rijden (ofschoon ze hier in Polen dat niet zo nauw nemen, hoor). Iedereen die van buiten de stad kwam werd door iemand meegenomen om daar te slapen.
Ik bij een meisje dat gelukkig duits sprak, zodat we elkaar konden verstaan. De geile stemming van de avond zat er nog in en zo belanden we samen in hun echtelijk bed. Haar man zou toch niet thuis komen, want die was naar het vrijgezellenfeest van de bruidegom.
Zonder vooropgezette bedoeling raakten we toch aan het vrijen ........ en hoe!
Uiteindelijk vielen we in elkaars armen dicht tegen elkaar in slaap.
Vroeg in de morgen werd ik halfwakker doordat er iemand aan mijn lichaam zat. Het was haar man die thuis gekomen was en mij zo draaide dat hij me kon gaan neuken.
Ik fluisterde dat zijn vrouw naast me lag en dat dat niet ging zo. Toen zei de vrouw dat ik het best mocht toelaten omdat zij bij hem niks te kort kwam.
Van slapen kwam daarna niet veel meer.

Aucun commentaire: